Jumpsquare Group –het moederbedrijf van Jumpsquare en Jump XL– is de grootste én meest toonaangevende exploitant van indoor trampoline funparken in Noordwest Europa met een netwerk van ruim 40 parken in 5 landen zowel in eigen beheer als via franchise partners.
Jumpsquare Group is één van de snelst groeiende bedrijven in de Leisure sector met de ambitie ‘Jumpen de nummer 1 vrijetijdsbesteding van Europa’ te laten worden. Jumpsquare Group gaat de komende jaren verder groeien en professionaliseren om marktleider te blijven in Europa en daarmee de leidende positie in de Trampoline- en Leisure sector te behouden. Bij Jumpsquare Group jumpt jong en oud, van kinderfeestjes tot bedrijfsuitjes en van Fitnesslessen tot JumpScool stunt- en tricklessen.

Historie

Jumpsquare en Jump XL zijn beiden opgericht in 2015 als afzonderlijke organisaties. Beide organisaties zijn in de afgelopen jaren gegroeid, waar in 2018 Nordian capital een meerderheidsbelang in Jumpsquare heeft gekregen. Begin 2019 bundelden Jumpsquare en Jump XL hun krachten met steun van Nordian capital partners. Hierbij is moederbedrijf Jumpsquare Group ontstaan.

Missie

Wij willen kinderen, jongeren én volwassenen meer in beweging te krijgen met attractieve trampoline funparken waar mensen kunnen samenkomen, inspannen en ontspannen in een prettige en veilige omgeving.

Visie

Jumpsquare Group is een best-in-class platform waar onze trampoline funparken als local heroes central staan.
Met circa 2 miljoen bezoekers per jaar staan de trampolineparken van Jumpsquare en Jump XL hoog in de top-10 van meest populaire dag attracties. In Nederland en België is Jumpsquare Group de onbetwiste marktleider.

Onze waarden

Local Hero

Wij zijn lokaal verbonden met onze omgeving: onze gasten en scholen, verengingen en bedrijven.

Teamwork

Samenwerken met respect voor elkaar én onze principes / teamafspraken.

WOW!

SMILE and have FUN!

Safety First

Always Safety First!

Het Jumpsquare Group Hoofdkantoor

Het hoofdkantoor van de Jumpsquare Group is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. De collega’s binnen de Jumpsquare Group ondersteunen de parken. Van Operations tot HR en van Marketing tot Finance en IT.

Blijf op de hoogte van onze vacatures