De Jumpsquare formule is actief in Nederland en België als exploitant van Indoor Trampoline Funparken. Vanaf de opening in 2015 van ons eerste park in Nieuwegein (NL) heeft Jumpsquare altijd een toonaangevende rol vervuld binnen de sector gelet de keuze voor grootschalige en kwalitatief hoogwaardige Trampolineparken.

Jumpsquare is onderdeel van de Jumpsquare Group waartoe sinds 2019 ook alle Jump XL parken behoren.

Jumpsquare Group is met ruim 30 indoor Trampolineparken de grootste én snelst groeiende Europese keten van indoor Trampolineparken. Je vindt onze parken onder de formules Jumpsquare en Jump XL in maar liefst vijf Europese landen te weten: Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Polen. De parken worden deels in eigen beheer geëxploiteerd en deels via franchise partners.

Kom jij werken in een van onze trampolineparken?

Voor onze bestaande en nieuw te openen Jumpsquare en Jump XL parken zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Heb je lef, toewijding, weet jij hoe je een ongeëvenaarde beleving creëert, ben je sportief en kun je in een team werken? Kijk dan eens bij onderstaande vacatures of ga naar alle vacatures!

Kom jij werken in een van onze trampolineparken?

Voor onze bestaande en nieuw te openen Jumpsquare en Jump XL parken zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan? Kijk dan eens bij onderstaande vacatures of ga naar alle vacatures!