Contact met ons

Wil je meer weten over werken bij de Jumpsquare Group? Bekijk dan eerst onze Frequently Asked Questions hieronder. Als je niet kan vinden wat je zoekt, neem dan contact op via solliciteren@jumpsquaregroup.com. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een reactie.
Gaat je vraag over een specifieke vacature? Je kunt dan het beste contact opnemen met de Recruiter, die je onderaan de vacature tekst kunt vinden.

Veelgestelde vragen

Hoe ziet jullie recruitment procedure eruit ten tijde van het COVID-19 virus?
Samen met jou plannen we een eerste kennismaking in, welke zowel fysiek als digitaal kan plaatsvinden. Uiteraard doen wij er alles aan om gedurende de fysieke kennismaking alle maatregelen te borgen. Afhankelijk van de dagelijkse ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus en, in samenspraak met jou, beslissen wij hoe we na de kennismaking de procedure voortzetten.
Welke maatregelen tegen het COVID-19 virus zijn genomen op jullie hoofdkantoor?
Onze medewerkers werken vanuit huis, indien hun werkzaamheden het toelaten. Op ons hoofdkantoor hanteren wij looproutes, aangepaste werkplekken en gedragsregels, zoals je handen direct desinfecteren bij binnenkomst en een maximaal aantal personen in vergaderruimtes. Ook hier geldt ten alle tijden een afstand van 1,5 meter.
Welke maatregelen tegen het COVID-19 virus zijn genomen in de fysieke parken voor het garanderen van een veilige werkomgeving?
De gezondheid van onze medewerkers is onze hoogste prioriteit en wij volgen de instructies van de overheid in elk land. Al onze parken zijn voorzien van instructieborden, desinfectiegel, kuchschermen en contactloos betalen. Daarnaast ontvangt iedere medewerker van ons een mondkapje ter bescherming. En natuurlijk hanteren wij de 1,5 meter afstand ten alle tijden.
Hebben jullie mijn CV en motivatiebrief in goede orde ontvangen?
Als je een bevestigingsmail van ons hebt ontvangen, is de verzending geslaagd en hebben wij je sollicitatie ontvangen. Geen bevestigingsmail van ons ontvangen? Stuur dan voor de zekerheid nogmaals je sollicitatie via onze website.
Wanneer kan ik een reactie verwachten nadat ik heb gesolliciteerd?
Je ontvangt eerst een bevestigingsmail. Daarna wordt jouw sollicitatie zorgvuldig door een Recruiter en Hiring Manager bekeken. Binnen twee weken ontvang je een inhoudelijke reactie van ons op je sollicitatie.
Wat is de status van mijn sollicitatie?
We doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk van een reactie te voorzien. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. Heb je na twee weken nog niets gehoord, neem dan zeker even contact met ons op.
Ik ben op zoek naar een bijbaan/vakantiebaan. Hebben jullie daar vacatures voor?
We hebben regelmatig vacatures voor bij- en vakantiebanen in de functies Parkemployee, instructeur of shiftleader, die je kan je vinden op deze website onder het kopje ‘Vacatures’. Uiteraard kun je ook één van onze parken inlopen om na te vragen of ze daar op zoek zijn.
Hoe oud moet je zijn om bij jullie te kunnen werken?
Je dient minimaal 14 jaar te zijn om bij ons te kunnen werken. Wel proberen we onze collega's zo allround mogelijk op te leiden, zodat iedereen inzetbaar is bij de horeca, receptie en jumparena. Om kassawerkzaamheden en/of keukenwerkzaamheden uit te voeren dien je minimaal 16 jaar oud te zijn!
Ik wil heel graag werken bij de Jumpsquare Group, maar er zijn (momenteel) geen passende vacatures. Kan ik een open sollicitatie sturen?
Je kan bij ons alleen een open sollicitatie insturen voor de functie parkemployee of shiftleader via de link hieronder. Staat je favoriete baan er niet tussen? Meld je aan voor onze job alert onderaan deze pagina en je wordt op de hoogte gehouden van de nieuwste vacatures.

NOG GEEN VACATURE GEVONDEN OM VOOR TE SPRINGEN?