Ben jij van nature een leider en weet jij goed om te gaan met aan jou gegeven verantwoordelijkheid? Heb jij affiniteit met de horeca en straal jij een en al gastvrijheid uit? Ben jij in staat om het overzicht te behouden en de veiligheid te waarborgen? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Shiftleader! Als Shift Leader wil jij graag leidinggevende ervaring opdoen, waarbij je zorg draagt voor een ongeëvenaarde beleving.
Als Shift Leader ben jij de rechterhand van het parkmanagement. Samen met hen draag je zorg voor een maximale beleving voor de gasten en staat gastvrijheid hoog in het vaandel. In afwezigheid van het parkmanagement ben jij operationeel verantwoordelijk, waarbij je zelfstandig het park opent en sluit en het team aanstuurt. In deze taken word je actief ondersteund door de parkmanager. Naast de functie van Shift Leader ben je werkzaam als Park Medewerker.

Waar spring jij in?

Voor onze bestaande en nieuw te openen parken zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Heb je lef, toewijding, weet jij hoe je een ongeëvenaarde beleving creëert, ben je sportief en kun je in een team werken? Kijk dan eens bij onderstaande vacatures of houd deze pagina goed in de gaten!

De Jumpsquare Group

Jumpsquare Group is één van de snelst groeiende bedrijven in de Leisure sector met de ambitie ‘Jumpen de nummer 1 vrijetijdsbesteding van Europa’ te laten worden. Jumpsquare Group bestaat uit de merken Jumpsquare en Jump XL en exploiteert ruim 40 hoogwaardige indoor Trampolineparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Polen.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWSTE VACATURES