Straal jij gastvrijheid uit en weet jij hoe je een ongeëvenaarde beleving creëert? Heb je affiniteit met de horeca en hou je van werken in een sportieve omgeving? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Park Medewerker! Als Parkmedewerker vind jij het leuk om in een team te werken en ben jij van alle markten thuis.
Je verwelkomt onze gasten en zorgt voor een prettige sfeer. Het is daarbij van groot belang dat je behulpzaam bent en gastvrijheid in je DNA zit. Bij de receptie bestaan jouw taken onder andere uit het ontvangen van gasten, het behandelen van reserveringen (telefonisch en online) en andere administratieve taken.
In het horeca-gedeelte ben jij onze horeca topper die de verkoop omhoog laat schieten. Je voert verschillende horecawerkzaamheden uit, zoals het serveren van eten en drinken en je bent degene die de lekkerste gerechten en dranken bereid. Daarnaast organiseer je activiteiten en verzorg en begeleidt je kinderfeestjes. Ook draag je zorg voor de hygiëne en voer je klein onderhoud uit in de vestiging.
Als JumpMaster ben jij het aanspreekpunt voor onze gasten in de jumparena. Jij houdt actief toezicht, je waarborgt de veiligheid van onze jumpers en grijpt in als het nodig is. Vooraf geef je onze gasten een veiligheidsinstructie. Je bent bekend met alle technische aspecten van de jumparena en de verschillende activiteiten, uiteraard leer je dat bij ons.

Waar spring jij in?

Voor onze bestaande en nieuw te openen parken zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Heb je lef, toewijding, weet jij hoe je een ongeëvenaarde beleving creëert, ben je sportief en kun je in een team werken? Kijk dan eens bij onderstaande vacatures of houd deze pagina goed in de gaten!

De Jumpsquare Group

Jumpsquare Group is één van de snelst groeiende bedrijven in de Leisure sector met de ambitie ‘Jumpen de nummer 1 vrijetijdsbesteding van Europa’ te laten worden. Jumpsquare Group bestaat uit de merken Jumpsquare en Jump XL en exploiteert ruim 40 hoogwaardige indoor Trampolineparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Polen.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWSTE VACATURES