Weet jij hoe je een ongeëvenaarde beleving creëert en vind jij uitdaging in het sturen op resultaten? Haal jij graag het beste uit jezelf, het team en het park? Ben jij in staat om het overzicht te behouden en de veiligheid te waarborgen? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Park Manager! Als Park Manager begrijp jij hoe wij de optimale gastvrijheid kunnen bieden en vind je het leuk om onze jonge teams te coachen, te motiveren en te binden.
Als Parkmanager ben je eindverantwoordelijk voor jouw vestiging en rapporteer je aan de Area Manager. Naast het zorg dragen voor een maximale beleving voor de gasten, implementeer en geef je vorm aan de Strategie en Marketing in jouw park. Je neemt het initiatief bij het vertalen(onder richtlijnen) van het marketingbeleid naar lokale marketing, communicatie en promotie. Daarnaast voer je ook administratieve taken uit.
Je bent werkzaam in een sportieve omgeving en je vindt het leuk om een jong team aan te sturen. Als hands-on manager ben je onder andere aan het werk bij de receptie en in de horeca. Daarnaast organiseer je activiteiten, verricht je klein onderhoud, bewaak je de veiligheid van de jumpers en grijp je in bij risicovolle situaties.

Waar jump jij in?

Voor onze bestaande en nieuw te openen parken zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Heb je lef, toewijding, weet jij hoe je een ongeëvenaarde beleving creëert, ben je sportief en kun je in een team werken? Kijk dan eens bij onderstaande vacatures of houd deze pagina goed in de gaten!

De Jumpsquare Group

Jumpsquare Group is één van de snelst groeiende bedrijven in de Leisure sector met de ambitie ‘Jumpen de nummer 1 vrijetijdsbesteding van Europa’ te laten worden. Jumpsquare Group bestaat uit de merken Jumpsquare en Jump XL en exploiteert ruim 40 hoogwaardige indoor Trampolineparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Polen.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWSTE VACATURES