Ben jij sportief aangelegd en vind jij het leuk om les te geven? Vind jij uitdaging in het vormgeven van jouw eigen lessen en wil je hier graag alles uithalen? Ben jij in staat om samen met de andere instructeurs te sparren? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Jump Instructeur! Als Jump Instructeur wil jij graag het beste halen uit jou zelf en de deelnemers en vind je het leuk om de motivatie hoog te houden.
Als Jump Instructeur ben je in staat om je eigen lessen vorm te geven en deelnemers te enthousiasmeren bij de JumpFit en/of JUMPSCOOL les. Jij bent dan ook enthousiat en energiek en weet als geen ander hoe je de tevredenheid van onze deelnemers hoog houdt! Door samen te sparren met andere instructeurs breng je variatie aan in de lessen zodat onze deelnemers deel willen blijven nemen aan jouw lessen.
Ook doe je zelf actief mee aan de lessen en geeft duidelijke instructies. Tijdens de JumpFitness houdt dit in dat je de oefeningen mee uitvoert. Bij de JumpScool lessen demonstreer je waar nodig de stunts en tricks.

JUMPSCOOL

Adrenaline junk of atleet? Heb jij Lef én discipline? Dan vind jij JUMPSCOOL echt te gek! In een reeks van 10 lessen leer jij de deelnemers de vetste stunts en tricks. Voorafgaand aan de cursus is er een proefles, waarin het niveau van de deelnemers wordt bepaald en zij worden ingedeeld bij de juiste groep. Zo kun jij de tricks aan gaan leren die bij hen niveau en persoonlijke doelen passen.

JUMPFIT

Met Jump Fit werk je aan een goede conditie, je versterkt je spieren en je verbetert je coördinatie en reactievermogen. Tijdens de Jump Fit trainingen komen er allerlei oefeningen aan bod die je misschien al kent vanuit de sportschool of van een bootcamp training, alleen geven wij er een andere draai aan. Onder meer de bekende Squat, Lunge of Jumping Jack worden uitgevoerd op de trampolines. Niet alleen de trampolines, maar ook de rest van de Jump Arena wordt gebruikt tijdens de lessen. Ook maken we gebruik van attributen zoals gewichtjes, kettle bells en weerstandsbanden om de oefeningen zwaarder te maken wanneer dat gewenst is.

Waar jump jij in?

Voor onze bestaande en nieuw te openen parken zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Heb je lef, toewijding, weet jij hoe je een ongeëvenaarde beleving creëert, ben je sportief en kun je in een team werken? Kijk dan eens bij onderstaande vacatures of houd deze pagina goed in de gaten!

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWSTE VACATURES