Weet jij hoe je een ongeëvenaarde beleving creëert en vind jij uitdaging in het mede verantwoordelijk zijn voor een park? Haal jij graag het beste uit jezelf, het team en het park? Ben jij in staat om het overzicht te behouden en de veiligheid te waarborgen? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Assistent Parkmanager! Als Assistent Parkmanager wil jij graag de optimale gastvrijheid kunnen bieden en vind je het leuk om onze jonge teams aan te sturen en te motiveren.
Als assistent parkmanager ben je de rechterhand van de parkmanager en assisteer je in zijn of haar taken. Je bent het directe aanspreekpunt voor het jonge team. Jouw taken lopen uiteen van het zelfstandig openen en sluiten van het park tot administratieve werkzaamheden.
Je bent werkzaam in een sportieve omgeving en je vindt het leuk om een jong team aan te sturen. Als hands-on assistent manager ben je aan het werk bij de receptie en in de horeca. Daarnaast ondersteun je bij de activiteiten en lokale marketing, verricht je klein onderhoud, bewaak je de veiligheid van de jumpers en grijp je in bij risicovolle situaties. In afwezigheid van de parkmanager draai je het park zelfstandig en neem je de taken van de parkmanager waar.

Waar spring jij in?

Voor onze bestaande en nieuw te openen parken zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Heb je lef, toewijding, weet jij hoe je een ongeëvenaarde beleving creëert, ben je sportief en kun je in een team werken? Kijk dan eens bij onderstaande vacatures of houd deze pagina goed in de gaten!

De Jumpsquare Group

Jumpsquare Group is één van de snelst groeiende bedrijven in de Leisure sector met de ambitie ‘Jumpen de nummer 1 vrijetijdsbesteding van Europa’ te laten worden. Jumpsquare Group bestaat uit de merken Jumpsquare en Jump XL en exploiteert ruim 40 hoogwaardige indoor Trampolineparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Polen.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWSTE VACATURES