De Jump XL formule is actief in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Polen als exploitant van Indoor Trampoline Funparken.
Het merk ontstond in 2014 op Nederlandse bodem en is één van de meest invloedrijke spelers binnen de branche. Met een ijzersterke formule, een groot netwerk en innovatief concept bezorgt Jump XL bezoekers keer op keer een ongeëvenaarde ervaring. Daarbij verliest het merk kwaliteit nooit uit het oog.
Jump XL is onderdeel van de Jumpsquare Group waartoe sinds 2019 ook alle Jumpsquare parken behoren.
Jumpsquare Group is met ruim 40 indoor Trampolineparken de grootste én snelst groeiende Europese keten van indoor Trampolineparken. Je vindt onze parken onder de formules Jumpsquare en Jump XL in maar liefst vijf Europese landen te weten: Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Polen. De parken worden deels in eigen beheer geëxploiteerd en deels via franchise partners.

Meer zien van Jump XL?

Voor onze bestaande en nieuw te openen parken zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Heb je lef, toewijding, weet jij hoe je een ongeëvenaarde beleving creëert, ben je sportief en kun je in een team werken? Kijk dan eens bij onderstaande vacatures of houd deze pagina goed in de gaten!