(Bij)baan en stage

over werken bij

Hoe oud moet je zijn om bij ons te werken?

Je dient minimaal 14 jaar te zijn om bij ons te kunnen werken. Wel proberen we onze collega's zo allround mogelijk op te leiden, zodat iedereen inzetbaar is bij de horeca, receptie en jumparena. Om kassawerkzaamheden en/of keukenwerkzaamheden uit te voeren dien je minimaal 16 jaar oud te zijn!

Hoe ziet mijn werkweek er gemiddeld uit?

Dit verschilt per persoon: hoeveel kun je bijvoorbeeld werken? Ook andere factoren zoals het weer of vakanties spelen een grote rol in de planning. De ene week kun je daarom slechts 6 uur ingezet worden, maar in vakantieperiodes wel 40 uur. We stemmen jouw werkweek af op basis van jouw wensen met betrekking tot jouw beschikbaarheid. Echter dien je wel minimaal één weekenddag en één avond beschikbaar te zijn.

Als ik op oproepbasis werk, hoe word ik dan ingepland en wanneer krijg ik het rooster?

We stemmen jouw werkweek af op basis van jouw wensen met betrekking tot jouw beschikbaarheid. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw wensen.
Het parkmanagement maakt het rooster halverwege de maand voor de volledig opvolgende maand. Als oproeper krijg je dus ruim van te voren te horen wanneer jij moet gaan werken. 

We vragen van jou ook flexibiliteit door de maand heen. Zo kan het voorkomen dat het drukker word dan verwacht op een dag waarop jij niet ingeroosterd staat en natuurlijk sta jij dan klaar om jouw collega's mee te helpen!

Kan ik op vaste dagen en tijden werken?

Nee. Binnen de dagen die je aangeeft beschikbaar te zijn wordt verwacht dat je vanaf 09.00 uur ’s-ochtends tot – in sommige functies - 23.00 uur ’s avonds kan worden ingezet. Als jij 15 bent, word je tot maximaal 19.00 uur ingezet en in vakanties tot 21.00.

Als mijn voorkeur ligt bij de horeca en/of receptie, hoef ik dan niet als Jump Master te werken?

Wanneer je op een allround baan solliciteert dan zal je ook op alle rollen worden ingedeeld, dus ook als Jump Master. Wel houden wij rekening met jouw voorkeuren, want wij vinden het belangrijk dat jij doet wat jij echt leuk vindt. Ligt jouw voorkeur bij de horeca, dan horen wij dat graag!

Moet ik als Jump Master ook tricks kunnen?

Nee. Jouw voornaamste taak als allround medewerker op de arena is het toezicht houden op de veiligheid van onze jumpers. En natuurlijk de WOW beleving!

(Bij)baan en stage

arbeidsvoorwaarden

Kan ik buiten werktijd gratis komen jumpen?

Ja, jumpen is voor jou gratis op al onze eigen parken en je kan ook gratis deelnemen aan de JumpScool en JumpFit lessen.

Hoeveel verdien ik per uur bij de Jumpsquare Group?

Dat is afhankelijk van jouw leeftijd. Bekijk hier de salarisschalen.

Wat gebeurt er als ik moet gaan stage lopen en dit kan combineren met mijn werk bij Jumpsquare Group?

Dan zeg je bij ons je baan op en meld je je eventueel weer aan als je klaar bent met je stage. We zien jou na je stage graag weer terug!

Zijn er doorgroeimogelijkheden binnen Jumpsquare Group?

Er zijn zeker doorgroeimogelijkheden binnen Jumpsquare Group. Er zijn ook veel voorbeelden van allround medewerkers en shiftleaders die zijn doorgegroeid binnen de Jumpsquare Group naar shiftleader of parkmanagement functies in het park of bijvoorbeeld naar kantoor.

Houd Jumpsquare Group rekening met de arbeidstijdenwet?

Ja. Wij houden ons aan de arbeidstijdenwet. Onze diensten, exclusief pauzes, zijn niet langer dan 12 uur. Ook werken onze 15-, 16- en 17-jarigen nooit na 23.00 uur.

Parkmanagement

Hoe ziet mijn werkweek er gemiddeld uit?

Op basis van jouw beschikbare uren, wordt er met jou een arbeidsduur per week afgesproken. Door de maand heen wordt hier flexibel mee geroosterd. Jouw inzet wordt dus niet alleen bepaald op basis van jouw beschikbare dagen, maar ook door het weer en vakanties.

Kan ik op vaste dagen en tijden werken?

Nee. Binnen de dagen die je aangeeft beschikbaar te zijn wordt verwacht dat je vanaf 09.00 uur ’s-ochtends tot – in sommige functies - 23.00 uur ’s avonds kan worden ingezet.
De eindtijd is de richttijd. Afhankelijk van de drukte kun je langer of korter worden ingezet op je werkplek. Het kan dus ook voorkomen dat je eerder klaar bent met werken. Wel houden we altijd zoveel mogelijk rekening met jouw wensen.

Kan ik buiten werktijd gratis komen jumpen?

Ja, jumpen is voor jou gratis op al onze eigen parken en je kan ook gratis deelnemen aan de JumpScool en JumpFit lessen.

Hoeveel ga ik verdienen bij de Jumpsquare Group?

Dit is erg afhankelijk van de functie die je gaat uitvoeren. Tijdens het sollicitatiegesprek wordt ingegaan op jouw salarisindicatie.

Moet ik een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen als ik wil werken bij Jumpsquare Group?

Ja, het is verplicht een VOG aan te vragen als je bij Jumpsquare Group komt werken. Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een verklaring waaruit blijkt dat je gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving. Je krijgt een VOG als je geen strafbaar feit hebt gepleegd dat relevant is voor de betreffende functie. Een VOG aanvragen kost online € 33,85. Deze kosten worden vergoed door Jumpsquare Group.

Zijn er doorgroeimogelijkheden binnen Jumpsquare Group?

Er zijn zeker doorgroeimogelijkheden binnen Jumpsquare Group. Er zijn ook veel voorbeelden van allround medewerkers en shiftleaders die zijn doorgegroeid binnen de Jumpsquare Group naar shiftleader of parkmanagement functies in het park of bijvoorbeeld naar kantoor.

Wat als ik een weekend of week niet kan werken i.v.m. vakantie?

Als werknemer van Jumpsquare Group kun je vakantiedagen opnemen. Dit gaat uiteraard in goed onderling overleg.

Houd Jumpsquare Group rekening met de arbeidstijdenwet?

Ja. Wij houden ons aan de arbeidstijdenwet. Onze diensten, exclusief pauzes, zijn niet langer dan 12 uur. Ook werken onze 15-, 16- en17-jarigen nooit na 23.00 uur.

Waar kan ik terecht als ik vragen heb?

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je een mail sturen naar [email protected], je krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons.

Hoofdkantoor

Hoeveel is de reiskostenvergoeding?

De reiskostenvergoeding is afhankelijk van het aantal kilometers (kortste route) van postcode naar postcode berekend via Google Maps. De maximale vergoeding voor woon-werkverkeer is maximaal 40 kilometer.

Kan ik buiten werktijd gratis komen jumpen in één van de parken?

Ja, jumpen is voor jou gratis op al onze eigen parken en je kan ook gratis deelnemen aan de JumpScool en JumpFit lessen.

Waar is jullie hoofdkantoor gevestigd?

Het hoofdkantoor is gevestigd aan de Europalaan 16a, 5232 BC 's-Hertogenbosch.

Is remote werken onderdeel van jullie cultuur?

Ja. Remote werken is mogelijk en met al onze trampolineparken zijn er genoeg inspirerende werkplekken beschikbaar.

Wat is de dress code bij Jumpsquare Group?

Op het hoofdkantoor van de Jumpsquare Group gaan collega's voornamelijk informeel gekleed. Je kunt je dus kleden op een manier waar jij je prettig bij voelt. Natuurlijk zorg je er wel voor dat je er representatief uitziet.

Sollicitatieprocedure

Hebben jullie mijn CV en motivatiebrief in goede orde ontvangen?

Als je een bevestigingsmail van ons hebt ontvangen, is de verzending geslaagd en hebben wij je sollicitatie ontvangen. Geen bevestigingsmail van ons ontvangen? Stuur dan voor de zekerheid nogmaals je sollicitatie via onze website.

Wanneer kan ik een reactie verwachten nadat ik heb gesolliciteerd?

Je ontvangt eerst een bevestigingsmail. Daarna wordt jouw sollicitatie zorgvuldig door een Recruiter en Hiring Manager bekeken. Binnen één week ontvang je een inhoudelijke reactie van ons op je sollicitatie.

Wat is de status van mijn sollicitatie?

We doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk van een reactie te voorzien. Jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. Heb je na twee weken nog niets gehoord, neem dan zeker even contact met ons op.

Ik ben op zoek naar een bijbaan/vakantiebaan. Hebben jullie daar vacatures voor?

We hebben regelmatig vacatures voor bij- en vakantiebanen in de functies Parkemployee, instructeur of shiftleader, die je kan je vinden op deze website onder het kopje ‘Vacatures’. Uiteraard kun je ook één van onze parken inlopen om na te vragen of ze daar op zoek zijn.

Ik wil heel graag werken bij de Jumpsquare Group, maar er zijn (momenteel) geen passende vacatures. Kan ik een open sollicitatie sturen?

Je kan bij ons alleen een open sollicitatie insturen voor de functie allround medewerker via de link hieronder. Staat je favoriete baan er niet tussen? Meld je aan voor onze job alert onderaan deze pagina en je wordt op de hoogte gehouden van de nieuwste vacatures.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Laat jouw vraag dan achter in het contactformulier!

NOG GEEN VACATURE GEVONDEN OM VOOR TE SPRINGEN?