Park Management

  • Hoe ziet mijn werkweek er gemiddeld uit?
Op basis van jouw beschikbare uren, wordt er met jou een arbeidsduur per week afgesproken. Door de maand heen wordt hier flexibel mee geroosterd. Jouw inzet wordt dus niet alleen bepaald op basis van jouw beschikbare dagen, maar ook door het weer en vakanties.
  • Kan ik op vaste dagen en tijden werken?
Nee. Binnen de dagen die je aangeeft beschikbaar te zijn wordt verwacht dat je vanaf 09.00 uur ’s-ochtends tot – in sommige functies - 23.00 uur ’s avonds kan worden ingezet. 
De eindtijd is de richttijd. Afhankelijk van de drukte kun je langer of korter worden ingezet op je werkplek. Het kan dus ook voorkomen dat je eerder klaar bent met werken. Wel houden we altijd zoveel mogelijk rekening met jouw wensen.
  • Kan ik buiten werktijd gratis komen jumpen?
Ja, jumpen is voor jou gratis op al onze eigen parken en je kan ook gratis deelnemen aan de JumpScool en JumpFit lessen.
  • Hoeveel ga ik verdienen bij de Jumpsquare Group?
Dit is erg afhankelijk van de functie die je gaat uitvoeren. Tijdens het sollicitatiegesprek wordt ingegaan op jouw salarisindicatie.
  • Moet ik een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen als ik wil werken bij Jumpsquare Group?
Ja, het is verplicht een VOG aan te vragen als je bij Jumpsquare Group komt werken. Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een verklaring waaruit blijkt dat je gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving. Je krijgt een VOG als je geen strafbaar feit hebt gepleegd dat relevant is voor de betreffende functie. Een VOG aanvragen kost online € 33,85. Deze kosten worden vergoed door Jumpsquare Group.
  • Zijn er doorgroeimogelijkheden binnen Jumpsquare Group?
Er zijn zeker doorgroeimogelijkheden binnen Jumpsquare Group. Er zijn ook veel voorbeelden van allround medewerkers en shiftleaders die zijn doorgegroeid binnen de Jumpsquare Group naar shiftleader of parkmanagement functies in het park of bijvoorbeeld naar kantoor.
  • Wat als ik een weekend of week niet kan werken i.v.m. vakantie?
Als werknemer van Jumpsquare Group kun je vakantiedagen opnemen. Dit gaat uiteraard in goed onderling overleg.
  • Houd Jumpsquare Group rekening met de arbeidstijdenwet?
Ja. Wij houden ons aan de arbeidstijdenwet. Onze diensten, exclusief pauzes, zijn niet langer dan 12 uur. Ook werken onze 15-, 16- en17-jarigen nooit na 23.00 uur.
  • Waar kan ik terecht als ik vragen heb?
Voor vragen over jouw sollicitatie kun je een mail sturen naar [email protected], je krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons.

NOG GEEN VACATURE GEVONDEN OM VOOR TE SPRINGEN?