Hoe oud moet je zijn om bij ons te werken?

Je dient minimaal 14 jaar te zijn om bij ons te kunnen werken. Wel proberen we onze collega's zo allround mogelijk op te leiden, zodat iedereen inzetbaar is bij de horeca, receptie en jumparena. Om kassawerkzaamheden en/of keukenwerkzaamheden uit te voeren dien je minimaal 16 jaar oud te zijn!

Hoe ziet mijn werkweek er gemiddeld uit?

Dit verschilt per persoon: hoeveel kun je bijvoorbeeld werken? Ook andere factoren zoals het weer of vakanties spelen een grote rol in de planning. De ene week kun je daarom slechts 6 uur ingezet worden, maar in vakantieperiodes wel 40 uur. We stemmen jouw werkweek af op basis van jouw wensen met betrekking tot jouw beschikbaarheid. Echter dien je wel minimaal één weekenddag en één avond beschikbaar te zijn.

Als ik op oproepbasis werk, hoe word ik dan ingepland en wanneer krijg ik het rooster?

We stemmen jouw werkweek af op basis van jouw wensen met betrekking tot jouw beschikbaarheid. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw wensen.
Het parkmanagement maakt het rooster halverwege de maand voor de volledig opvolgende maand. Als oproeper krijg je dus ruim van te voren te horen wanneer jij moet gaan werken.
We vragen van jou ook flexibiliteit door de maand heen. Zo kan het voorkomen dat het drukker word dan verwacht op een dag waarop jij niet ingeroosterd staat en natuurlijk sta jij dan klaar om jouw collega's mee te helpen!

Kan ik op vaste dagen en tijden werken?

Nee. Binnen de dagen die je aangeeft beschikbaar te zijn wordt verwacht dat je vanaf 09.00 uur ’s-ochtends tot – in sommige functies - 23.00 uur ’s avonds kan worden ingezet. Als jij 15 bent, word je tot maximaal 19.00 uur ingezet en in vakanties tot 21.00.

Als mijn voorkeur ligt bij de horeca en/of receptie, hoef ik dan niet als Jump Master te werken?

Wanneer je op een allround baan solliciteert dan zal je ook op alle rollen worden ingedeeld, dus ook als Jump Master. Wel houden wij rekening met jouw voorkeuren, want wij vinden het belangrijk dat jij doet wat jij echt leuk vindt. Ligt jouw voorkeur bij de horeca, dan horen wij dat graag!

Moet ik als Jump Master ook tricks kunnen?

Nee. Jouw voornaamste taak als allround medewerker op de arena is het toezicht houden op de veiligheid van onze jumpers. En natuurlijk de WOW beleving!

Kan ik buiten werktijd gratis komen jumpen?

Ja, jumpen is voor jou gratis op al onze eigen parken en je kan ook gratis deelnemen aan de JumpScool en JumpFit lessen.

Hoeveel verdien ik per uur bij de Jumpsquare Group?

Dat is afhankelijk van jouw leeftijd. Bekijk hieronder de salarisschalen.

Wat gebeurt er als ik moet gaan stage lopen en dit kan combineren met mijn werk bij Jumpsquare Group?

Dan zeg je je baan op en meld je je eventueel weer aan als je klaar bent met je stage. We zien jou na je stage graag weer terug!

Zijn er doorgroeimogelijkheden binnen Jumpsquare Group?

Er zijn zeker doorgroeimogelijkheden binnen Jumpsquare Group. Er zijn ook veel voorbeelden van allround medewerkers en shiftleaders die zijn doorgegroeid binnen de Jumpsquare Group naar shiftleader of parkmanagement functies in het park of bijvoorbeeld naar kantoor.

Houd Jumpsquare Group rekening met de arbeidstijdenwet?

Ja. Wij houden ons aan de arbeidstijdenwet. Onze diensten, exclusief pauzes, zijn niet langer dan 12 uur. Ook werken onze 15-, 16- en17-jarigen nooit na 23.00 uur.

Ik wil heel graag werken bij de Jumpsquare Group, maar er zijn (momenteel) geen passende vacatures. Kan ik een open sollicitatie sturen?

Je kan bij ons alleen een open sollicitatie insturen voor de functie allround medewerker via de link hieronder. Staat je favoriete baan er niet tussen? Meld je aan voor onze job alert onderaan deze pagina en je wordt op de hoogte gehouden van de nieuwste vacatures.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Laat jouw vraag dan achter in het contactformulier hieronder en wij geven jou zo spoedig mogelijk een reactie!

Contactformulier

NOG GEEN VACATURE GEVONDEN OM VOOR TE SPRINGEN?